About Us

Excellent Team biedt een discussieplatform rondom oplossingen van monday.com voor het samenwerken in teams. Bezoekers van deze site kunnen op dit platform berichten achterlaten, vragen stellen en reacties geven.

Geregistreerde gebruikers (Members) kunnen daarnaast ook privé berichten uitwisselen met andere gebruikers en hun eigen profiel en account beheren. Bijdragen van onze Members worden zonder tussenkomst van een moderator geplaatst.

Excellent Team verzorgt de inrichting van oplossingen van monday.com zodat uw teams optimaal profiteren van de voordelen van deze oplossingen:

  • Eenvoudig te gebruiken vanaf ieder platform (PC, Mac, Web, Android & iOS)
  • Alle communicatie blijft binnen context van het onderwerp
  • Bestandsopslag, communicatie en planning binnen één systeem
  • Volledige transparantie met uitgebreide logs (voor bv auditting doeleinden)
Onboard People

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat deze oplossingen voor uw teams kunnen betekenen? Laat hier een berichtje achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Ongestructureerd

De oplossingen van monday.com helpen u net voldoende structuur aan te brengen om uw teams zo efficiënt mogelijk te laten samenwerken. Ideaal voor een SCRUM aanpak of gewoon als er paar klussen geklaard moeten worden.
Lees verder om te kijken wat wij voor uw teams kunnen betekenen.

Gestructureerd

Met uw voorkeur voor een gestructureerde team aanpak zult u zich zeker thuis voelen bij de oplossingen van monday.com. Communicatie, planning en file sharing in één gestructureerde omgeving.
Lees verder om te kijken wat wij voor uw teams kunnen betekenen.