Vraag maar raak

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De eerste #vraag is gesteld en het #antwoord is gegeven. Vragen op het gebied van team communicatie en in het bijzonder over de oplossingen van monday.com kunnen gesteld worden op de site van Excellent Team. De #discussie pagina vindt u hier.  

Om de drempel zo laag mogelijk te houden hebben wij ervoor gekozen het vraag en antwoord #forum open te zetten voor alle bezoekers. U moet wel uw naam en email adres achterlaten, ook al vanwege verplichtingen in de AVG. Alle vragen, antwoorden en reacties die door niet leden geplaatst worden zijn van harte welkom, maar vanwege het open karakter vindt er wel een controle (moderation) slag plaats.

Als u uw bijdrage zonder tussenkomst geplaatst wilt hebben kunt u lid worden via deze link. Leden kunnen een profiel aanmaken, elkaars profiel bekijken en berichten aan elkaar versturen (private messaging). Op die manier kunnen we nog meer van elkaar leren.

Gebruikt u andere hulpmiddelen om uw teams zo efficiënt mogelijk te laten samenwerken, dan kunt u dit natuurlijk ook kwijt op het forum, hiervoor hebben we een generiek forum ingericht. In zowel dit generieke forum als het vraag en antwoord forum kunt u bestanden toevoegen, links naar andere sites toevoegen etc. Handig om een discussie te staren over oplossingen die op deze site nog niet besproken zijn.

Met deze site en de mogelijkheid voor discussie hopen we oprecht dat we van elkaar kunnen leren. In onze ogen is iedereen gebaat bij goed functionerende teams, of dat nu project teams, bid team, afdelingen of verenigingen zijn.

Veel leerzame tijd op de site gewenst.

Back to top

Ongestructureerd

De oplossingen van monday.com helpen u net voldoende structuur aan te brengen om uw teams zo efficiënt mogelijk te laten samenwerken. Ideaal voor een SCRUM aanpak of gewoon als er paar klussen geklaard moeten worden.
Lees verder om te kijken wat wij voor uw teams kunnen betekenen.

Gestructureerd

Met uw voorkeur voor een gestructureerde team aanpak zult u zich zeker thuis voelen bij de oplossingen van monday.com. Communicatie, planning en file sharing in één gestructureerde omgeving.
Lees verder om te kijken wat wij voor uw teams kunnen betekenen.