Een goed begin

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Een goed begin… dat was het zeker.

Maar voor ik vertel hoe het hier begonnen is wil ik alle lezers een heel gelukkig, succesvol en bovenal gezond 2019 wensen.

Hier hebben we de decembermaand gebruikt om met een nieuwe handelsnaam het nieuwe jaar in te  luiden. Dat is dus Excellent Team geworden met als activiteit: het inrichten van oplossingen van monday.com op het gebied van #samenwerken in teamverband. We zijn trots te melden dat deze handelsnaam geregistreerd is bij de Kamer van Koophandel en we nu officieel partner zijn van monday.com.

In 2018 ben ik voor Excellent Bid op zoek gegaan naar een oplossing voor de grootste uitdaging van bid teams: #communicatie. In mijn ervaring wordt er (te) veel gebruik gemaakt van email om te communiceren met teamleden en dat heeft als nadeel dat het niet transparant is voor alle teamleden en moeilijk terug te vinden is. Na goed zoeken kwam ik bij monday.com uit en vooral de communicatie in context van het onderwerp was de doorslaggevende factor.

De inrichting van monday.com voor het gebruik binnen een bid team was de volgende stap en ondertussen gebruikt Excellent Bid deze oplossing bij het ondersteunen van het bid proces. Ergens in de lange zomer van 2018 stelde iemand mij de vraag: “kun je die oplossing voor mijn team inrichten”. Na enkele voorbesprekingen is toen de monday.com oplossing ingericht voor een team dat zich bezig houdt met de ontwikkeling van software. Zie hier de start van het nieuwe avontuur Excellent Team.

“Plan. Organize. Track. In one visual, collaborative place.” maakt in een paar woorden duidelijk waar het om gaat. Binnen één omgeving kunnen plannen, (op)volgen en organiseren op een visuele wijze die samenwerken bevorderd.

De belangrijkste eigenschappen die voor mij de doorslag gaven om voor monday.com te kiezen, zijn:

  • communiceren binnen de context van bijvoorbeeld een taak, een klant, een kans, of wat je maar wilt
  • opslaan en delen van bijlagen binnen dezelfde context
  • een Social Media achtige manier van communiceren met updates en reacties
  • veilig – ondersteund door ISO certificaten
  • transparant – ondersteund door uitgebreide audit logging
  • beschikbaar op alle denkbare platformen
  • en misschien een onverwachtte… “fun to work with

Met eigen ogen ervaren is altijd beter. Kijk daarom op monday.com hoe u een gratis proefomgeving aanvraagt en vandaag nog aan de slag kunt. Excellent Team helpt u bij het inrichten van uw omgeving.

Unstructured

Monday.com’s solutions help you to provide just sufficient structure for your teams to work together as efficiently as possible. Ideal for a SCRUM approach or just when there are a few jobs to be done.
Read on to see what we can do for your teams.

Structured

With your preference for a structured team approach, you will certainly feel at home with monday.com’s solutions. Communication, planning and file sharing in one structured environment.
Read on to see what we can do for your teams.