Wat voor context mo...
 
Notifications

Wat voor context moet ik aan denken  

  

0

Ik zie dat er sprake is van "in context communicatie". Interessant, maar over welke context hebben we het dan?

Topic Tags
1 Answer
0

Hoi Thijs, zie het als "dingen met eigenschappen". In een project zijn die dingen bv een taak (met eigenschappen als eigenaar, start en eindtijd) of een risico (met bv een eigenaar een kans en een impact) of aan aanname, een afhankelijkheid etc etc.

Dingen kunnen natuurlijk ook iets zijn als: goederen, relaties, processen (of processtappen). De communicatie start altijd door een update te geven op een "ding", laten we zeggen een taak. Vervolgens geeft iemand daar weer een antwoord op etc etc. De communicatie over die specifieke taak ligt dus vast bij die taak en is voor iedereen zichtbaar. Vandaar de transparantie.

Probeer het zelf maar eens en maak proef account aan op monday.com

Dank je. Got it. Ga zeker even demo account maken.

Your Answer


 
Preview 0 Revisions Saved
Recent Posts

Ongestructureerd

De oplossingen van monday.com helpen u net voldoende structuur aan te brengen om uw teams zo efficiënt mogelijk te laten samenwerken. Ideaal voor een SCRUM aanpak of gewoon als er paar klussen geklaard moeten worden.
Lees verder om te kijken wat wij voor uw teams kunnen betekenen.

Gestructureerd

Met uw voorkeur voor een gestructureerde team aanpak zult u zich zeker thuis voelen bij de oplossingen van monday.com. Communicatie, planning en file sharing in één gestructureerde omgeving.
Lees verder om te kijken wat wij voor uw teams kunnen betekenen.