Integratie email et...
 
Notifications

Integratie email etc  

  

0

Hoe integreert die monday.com omgeving met:

  • mail (Gmail / Outlook)
  • Google docs / Goole drive
Topic Tags
1 Answer
0

Beste Vincent,

Welkom hier! Het platform van monday.com is bij uitstek geschikt om email te vervangen voor alle wat meer gestructureerde communicatie. Je kan updates en reacties schrijven op een onderwerp, en dat onderwerp kan alles zijn: een taak, een risico, een aanname, een document etc. Op die manier blijft alle communicatie bij het onderwerp (in context communicatie). Overigens is het wel mogelijk emails te laten versturen door het platfrom om je op de hoogte te houden van updates op onderwerpen die voor jou van belang zijn. Andersom heeft ieder onderwerp (taak, risico, aanname etc) een eigen uniek email adres. Hiermee is het mogelijk updates te schrijven door het eenvoudig versturen van een email. Alle communicatie blijft dus bij elkaar, een groot voordeel t.o.v. email.

Google integratie is standaard aanwezig. Het is mogelijk documenten te linken naar een Google Drive of Gsuite. Je kan zelfs een share link plaatsen waardoor iedere gebruiker die toegang heeft tot dat specifieke onderwerp gelijktijdig in hetzelfde document kan werken.

Mocht je behoefte hebben dit allemaal met eigen ogen te zien, vraag me dan even voor een demo sessie.

Your Answer


 
Preview 0 Revisions Saved
Recent Posts

Ongestructureerd

De oplossingen van monday.com helpen u net voldoende structuur aan te brengen om uw teams zo efficiënt mogelijk te laten samenwerken. Ideaal voor een SCRUM aanpak of gewoon als er paar klussen geklaard moeten worden.
Lees verder om te kijken wat wij voor uw teams kunnen betekenen.

Gestructureerd

Met uw voorkeur voor een gestructureerde team aanpak zult u zich zeker thuis voelen bij de oplossingen van monday.com. Communicatie, planning en file sharing in één gestructureerde omgeving.
Lees verder om te kijken wat wij voor uw teams kunnen betekenen.