Bewaren instellinge...
 
Notifications
Clear all

Bewaren instellingen demo account  

  

0

Ik heb een demo account aangemaakt, maar voor ik begin met inrichten etc heb ik vraagje. Blijven instellingen en inrichting bewaard als ik later besluit betaald account te nemen?

Topic Tags
1 Answer
0

Je kan volledig los gaan binnen het demo account  ? . Als je besluit later een betaald account te nemen (welke optie dan ook) wordt je demo account omgezet. Alles wat je binnen het demo account gedaan hebt, blijft dus bewaard. In het PRO plan heb je ongelimiteerde opslag en ongelimiteerd aantal gast gebruikers.

Als je hulp of advies nodig hebt bij inrichting, dan hoor ik het wel

Your Answer


 
Preview 0 Revisions Saved
Recent Posts